İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Sultan II. Abdulhamid Anaokulu

Sancaktepe Sultan II. Abdulhamid Anaokulu

Adres
FATİH MAH. OKUL SK. SULTAN II ABDULHAMİD AİHL SİTESİ SULTAN II ABDULHAMİD AİHL BLOK NO 15/3 İÇ KAPI NO 1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Ülkümüz, öğrencilerimizi ilkokul düzeylerini artırarak nitelikli öğrenciler yetiştirmek ve ülkemizin seçkin eğitim kurumları arasında yerimizi almaktır.
Misyon
Misyonumuz, çağın gerekliliklerine uygun bilgi ve beceriyle donanmış, değişen şartlara uyum sağlama ve sorun çözme yeteneği gelişmiş, farklılıkları zenginlik olarak gören, düşünen, sorgulayan, araştıran, vatan ve millet şuuruyla hareket eden, milli ve ahlaki değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
08.00-12.45/13.00-17.45
Ulaşım
Ulaşım İETT ve Özel Halk Otobüslerinin yanısıra birçok yerden okulumuza dolmuş ile de ulaşılabilmektedir. Sultanbeyli yönünden gelenler 132M, 132C, 132Z, 131V otobüslerini kullanarak Yunus Emre Camii Durağı´nda inip 3 dakika yürüyerek okulumuza ulaşabilirler. Yenidoğan´dan gelenler 132S ve 132Y otobüsleri ile aynı şekilde Yunus Emre Durağı´nda inebilirler.
İlçe merkezine uzaklık 7 km